TROUWEN OP EEN
UNIEKE LOCATIE IN HET BOS

Ja, ik wil….. trouwen op een unieke locatie in Twente! De ceremonie kan buiten plaatsvinden, aan de rand van het heideveld op Landgoed de Uitkijk. Decoreer de witte weddingchairs met bloemen en plaats grote kleurrijke boeketten voor een romantische sfeer. Jullie ceremonie staat niet onder tijdsdruk. Neem alle tijd voor dit gedenkwaardige moment.

BRUIDSTAART & BORREL

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven op Landgoed de Uitkijk! Daar moet uiteraard op getoost worden. De bubbels staan klaar en de bruidegom mag met een groot zwaard de hals van een Magnum fles bubbels slaan! Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Neem een drankje van de limonadebar, snoep van de candybar of pak een biertje uit een zinken bak vol speciaal bieren.

PROOST

EET
SMAKELIJK

Huwelijksdiner

Geniet van een uitgebreid huwelijksdiner bij Landgoed de Uitkijk. Romantisch aan ronde tafels of schuif met z’n allen aan een lange tafel voor een sharing dinner. Samen proeven en delen. Het is allemaal mogelijk! Is het mooi weer, dan kan onze kok buiten koken boven open vuur. Loop langs het buffet en proef de lekkerste grill gerechten van de buitenkeuken. Zo creëer je een ongedwongen sfeer.

Huwelijksnacht

Uiteraard wil je na een onvergetelijke huwelijksdag nog lang niet naar huis! Dat hoeft ook niet, want jullie kunnen je huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite met bubbelbad. Familie en vrienden kunnen blijven overnachten in een van de 12 stijlvolle hotelkamers van Landgoed de Uitkijk. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt klaar en kunnen jullie nog gezellig napraten over deze unieke dag.

 

 

bruidssuite

Winter Wedding

WINTER WEDDING

De winter is een prachtig en sfeervol seizoen om te trouwen bij Landgoed de Uitkijk.
De natuur rondom het landgoed is in winterslaap, een laagje rijp op de takken van de bomen of wie weet een laagje sneeuw. Een bruiloft bij de Uitkijk staat garant voor een intieme onvergetelijke dag. Een warm ontvangst met glühwein, bruidstaart met winter accenten, borrelen in de sfeervolle zaal en avondvullend dineren bij de haard en natuurlijk de brandende fakkels rondom het landgoed. Geen zorgen om het weer, alles vindt binnen plaats.

Laat je inspireren op de website van  Trouwen in Twente
Trouwen in Twente is hét platform als jullie nog opzoek zijn naar leveranciers uit de regio!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2