TROUWEN OP EEN
UNIEKE LOCATIE IN HET BOS

Ja, ik wil….. trouwen op een unieke locatie in Twente! De ceremonie kan buiten plaatsvinden, aan de rand van het heideveld op Landgoed de Uitkijk. Of trouw sprookjesachtig in het bos, onder de dikke boom bij de diepe zandkuil, die achter het hotel ligt. Bij minder mooi weer vindt de ceremonie binnen plaats, in één van de sfeervolle zalen met uitzicht op het bos. Decoreer de witte trouwstoelen met bloemen en plaats grote kleurrijke boeketten voor een romantische sfeer. Jullie ceremonie staat niet onder tijdsdruk. Neem alle tijd voor dit gedenkwaardige moment.

BRUIDSTAART & BORREL

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven op Landgoed de Uitkijk! Daar moet uiteraard op getoost worden. De bubbels staan klaar en de bruidegom mag met een groot zwaard de hals van een Magnum fles bubbels slaan! Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Neem een drankje van de limonadebar, snoep van de candybar of pak een biertje uit een zinken bak vol speciaal bieren.

PROOST

EET
SMAKELIJK

Huwelijksdiner

Geniet van een uitgebreid huwelijksdiner bij Landgoed de Uitkijk. Romantisch aan ronde tafels of schuif met z’n allen aan een lange tafel voor een sharing dinner. Samen proeven en delen. Het is allemaal mogelijk! Is het mooi weer, dan kan onze kok buiten koken boven open vuur. Loop langs het buffet en proef de lekkerste grill gerechten van de buitenkeuken. Zo creëer je een ongedwongen sfeer.

AVONDFEEST

Nodig vrienden en familie uit voor een spetterend huwelijksfeest bij Landgoed de Uitkijk.
Begin de avond met een feestelijk glas bubbels. De DJ of band speelt swingende muziek en er is genoeg plaats om lekker te dansen. De feestzaal heeft openslaande deuren naar een groot terras met heaters. Maak de avond compleet met warme snack van de greenegg of een pizzaslice uit de houtgestookte pizzaoven. Jullie avondfeest bij Landgoed de Uitkijk wordt nog sprookjesachtiger met brandende gasfakkels! Maak er een onvergetelijk feest van waar iedereen nog lang over na zal praten.

FEEST

bruidssuite

Huwelijksnacht

Uiteraard wil je na een onvergetelijk huwelijksfeest nog lang niet naar huis! Dat hoeft ook niet, want jullie kunnen je huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite met bubbelbad. Familie en vrienden kunnen blijven overnachten in een van de 12 stijlvolle hotelkamers van Landgoed de Uitkijk. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en kunnen jullie nog gezellig napraten over deze unieke dag.

 

 

Winter Wedding

WINTER WEDDING

De winter is een prachtig en sfeervol seizoen om te trouwen bij Landgoed de Uitkijk.
De natuur rondom het landgoed is in winterslaap, een laagje rijp op de takken van de bomen of wie weet een laagje sneeuw. Een bruiloft bij de Uitkijk staat garant voor een intieme onvergetelijke dag. Een warm ontvangst met glühwein, bruidstaart met winter accenten, dineren bij de haard en een spetterend avondfeest met brandende fakkels rondom het landgoed. Geen zorgen om het weer, alles vindt binnen plaats.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2