SMAAKVOL LUNCHEN
BIJ LANDGOED DE UITKIJK

In het sfeervolle restaurant, de lichte serre en knusse woonkamer van De Uitkijk in Hellendoorn geniet je op elk moment van de dag van heerlijk en puur eten. Onze chef-kok bereidt heerlijke, ambachtelijk gerechten, die gemaakt worden met streekproducten en ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. In de zomermaanden is het goed toeven op het zonovergoten terras, dat uitzicht biedt op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet je van een goed glas wijn op de verwarmde veranda of bij het knapperende haardvuur. De keuken in vanaf 12.00 uur geopend. De gerechten op de lunchkaart serveren wij tot 16.00 uur

bekijk de lunchkaart

 

UITGEBREID DINEREN
IN HET BIB GOURMAND RESTAURANT

Op de menukaart van restaurant De Uitkijk proef je het beste van bos en land. Paddenstoelen van ons eigen landgoed in de herfst, asperges in de lente uit het vlakbij gelegen Raalte en zalm en forel van de visrokerij in Marle. Alles op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin. Puur natuur op je bord, zonder geknutsel, daar houdt chef-kok Berry Thüss van. Niet voor niets ontving ons restaurant een BiB Gourmand van Michelin, een onderscheiding voor culinair genieten; een hoge kwaliteit eten voor een betaalbare prijs. Ook onze hotelgasten die een arrangement boeken, mogen gewoon lekker van de kaart kiezen. Het dineren serveren wij tussen 17.30 en 21.00 uur.

BEKIJK DE DINERKAART

     

EET
SMAKELIJK

Allergieën? Laat het ons vooraf weten! Wij passen, waar mogelijk, de gerechten aan.

PROOST

WIJNEN

Voor de wijnliefhebbers schenkt onze sommelier bijpassende wijnen bij de geserveerde gerechten. Klassieke wijnen van bekende wijnhuizen, maar ook verrassende wijnen van nog onbekende wijnhuizen of wijngebieden.

Bekijk de wijnkaart

ONLINE TAFEL RESERVEREN

Wilt u een tafel reserveren voor een lunch, high tea, high wine of diner? U kunt eenvoudig online een tafel bij ons reserveren en krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. Heeft u specifieke (dieet)wensen dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Komt u met een gezelschap vanaf 10 personen, dan maken wij graag een (keuze) menu, afgestemd op uw wensen.

Reserveren is mogelijk op de volgende tijden:
Lunch:             12.00 – 16.00 uur
High Tea:        12.30 – 15.00 uur
High Wine:    16.00 – 21.00 uur
Diner:              17.30 – 21.00 uur

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2