SMAAKVOL LUNCHEN
BIJ LANDGOED DE UITKIJK

In het sfeervolle restaurant, de lichte serre en knusse woonkamer van De Uitkijk in Hellendoorn geniet je op elk moment van de dag van heerlijk en puur eten. Onze chef-kok bereidt heerlijke, ambachtelijk gerechten, die gemaakt worden met streekproducten en ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. In de zomermaanden is het goed toeven op het zonovergoten terras, dat uitzicht biedt op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet je van een goed glas wijn op de verwarmde veranda of bij het knapperende haardvuur. De keuken is vanaf 12.00 uur geopend. Reserveren kan tussen 12.00 en 15.00 uur.

BEKIJK ONZE LUNCHKAART 

UITGEBREID DINEREN
IN HET BIB GOURMAND RESTAURANT

Op de menukaart van restaurant De Uitkijk proef je het beste van bos en land. Paddenstoelen van ons eigen landgoed in de herfst, asperges in de lente uit het vlakbij gelegen Raalte en zalm en forel van de visrokerij in Marle. Alles op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin. Puur natuur op je bord, zonder geknutsel, daar houdt onze chef-kok van. Niet voor niets ontving ons restaurant een BiB Gourmand van Michelin, een onderscheiding voor culinair genieten; een hoge kwaliteit eten voor een betaalbare prijs. Ook onze hotelgasten die een arrangement boeken, mogen gewoon lekker van de kaart kiezen. Het diner serveren wij tussen 17.30 en 21.00 uur.

BEKIJK DE DINERKAART

     

EET
SMAKELIJK

Allergieën? Laat het ons vooraf weten! Wij passen, waar mogelijk, de gerechten aan.

PROOST

WIJNEN

Voor de wijnliefhebbers schenkt onze sommelier bijpassende wijnen bij de geserveerde gerechten. Klassieke wijnen van bekende wijnhuizen, maar ook verrassende wijnen van nog onbekende wijnhuizen of wijngebieden.

 

ONLINE TAFEL RESERVEREN

Wilt u een tafel reserveren voor een lunch, diner of high tea? U kunt via de pop-up “reserveren” die rechtsonder wordt weergegeven eenvoudig online een tafel bij ons reserveren en krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. Heeft u specifieke (dieet)wensen dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Tijden dat u aan tafel kunt:
Lunch: tussen 12:00-15:15  uur
High Tea: tussen 14:00-15:00 uur
Diner: tussen 17:30 uur – 20:30 uur

Wandelaars, fietsers, koffiedrinkers en borrelaars zijn welkom op ons terras of in de woonkamer als er een plekje beschikbaar is.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2