SMAAKVOL LUNCHEN
BIJ LANDGOED DE UITKIJK

In het sfeervolle restaurant, de lichte serre en knusse woonkamer van De Uitkijk in Hellendoorn geniet je op elk moment van de dag van heerlijk en puur eten. Onze chef-kok bereidt heerlijke, ambachtelijk gerechten, die gemaakt worden met streekproducten en ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. In de zomermaanden is het goed toeven op het zonovergoten terras, dat uitzicht biedt op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet je van een goed glas wijn op de verwarmde veranda of bij het knapperende haardvuur. De keuken in vanaf 12.00 uur geopend. De gerechten op de lunchkaart serveren wij tot 16.00 uur

bekijk de lunchkaart

 

UITGEBREID DINEREN
IN HET BIB GOURMAND RESTAURANT

Op de menukaart van restaurant De Uitkijk proef je het beste van bos en land. Paddenstoelen van ons eigen landgoed in de herfst, asperges in de lente uit het vlakbij gelegen Raalte en zalm en forel van de visrokerij in Marle. Alles op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin. Puur natuur op je bord, zonder geknutsel, daar houdt chef-kok Berry Thüss van. Niet voor niets ontving ons restaurant een BiB Gourmand van Michelin, een onderscheiding voor culinair genieten; een hoge kwaliteit eten voor een betaalbare prijs. Ook onze hotelgasten die een arrangement boeken, mogen gewoon lekker van de kaart kiezen. Het dineren serveren wij tussen 17.30 en 21.00 uur.

BEKIJK DE DINERKAART

     

EET
SMAKELIJK

Allergieën? Laat het ons vooraf weten! Wij passen, waar mogelijk, de gerechten aan.

PROOST

WIJNEN

Voor de wijnliefhebbers schenkt onze sommelier bijpassende wijnen bij de geserveerde gerechten. Klassieke wijnen van bekende wijnhuizen, maar ook verrassende wijnen van nog onbekende wijnhuizen of wijngebieden.

Bekijk de wijnkaart

ONLINE TAFEL RESERVEREN

Wilt u een tafel reserveren voor een lunch, high tea, high wine of diner? U kunt eenvoudig online een tafel bij ons reserveren en krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. Heeft u specifieke (dieet)wensen dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Vanaf 1 juni 12:00 is ons prachtige terras en restaurant weer geopend en staan wij klaar om jullie met open armen te ontvangen. Wel zijn er nog een aantal regels waar wij ons aan moeten houden vanuit de overheid. Zo mogen er maximaal 2 personen aan een tafel plaatsnemen m.u.v. gezamenlijke huishoudens en is er een maximum van 30 personen in het restaurant. Om meer gasten te kunnen verwelkomen, werken wij met verschillende tijdsvakken. Reserveren is noodzakelijk en kan op één van onderstaande vaste momenten. Uiteraard houden wij bij mooi weer een plekje buiten voor jullie vrij.

Binnen, uitsluitend op reservering:
Van 12:00-12:30 tot 14:00  Lunch
Van 14:30-15:00 tot 17:00  High Tea
Van 17:30-18:00 tot 19:30  Diner eerste zit
Van 20:00-20:30 tot 23:00  Diner tweede zit

Wandelaars, fietsers, koffiedrinkers en borrelaars zijn welkom op ons terras als er een plekje beschikbaar is. Helaas is het voor passanten nog niet mogelijk om zonder reservering binnen plaats te nemen.

Met de richtlijnen van het RIVM in het achterhoofd, kunnen we toch op afstand serveren. Al hebben we in ons restaurant en op het terras dan wat minder plaats dan voorheen, wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2