SMAAKVOL LUNCHEN
BIJ LANDGOED DE UITKIJK

In het sfeervolle restaurant, de lichte serre en knusse woonkamer van De Uitkijk in Hellendoorn geniet je op elk moment van de dag van heerlijk en puur eten. Onze chef-kok bereidt heerlijke, ambachtelijk gerechten, die gemaakt worden met streekproducten en ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. In de zomermaanden is het goed toeven op het zonovergoten terras, dat uitzicht biedt op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet je van een goed glas wijn op de verwarmde veranda of bij het knapperende haardvuur. De keuken in vanaf 12.00 uur geopend. Reserveren kan tussen 12.00 en 15.30 uur.

Zo lang de maatregelen gelden dat wij geen gasten in ons restaurant mogen bedienen voeren wij niet de menukaart zoals hieronder staat omschreven.

BEKIJK ONZE LUNCHKAART

 

UITGEBREID DINEREN
IN HET BIB GOURMAND RESTAURANT

Op de menukaart van restaurant De Uitkijk proef je het beste van bos en land. Paddenstoelen van ons eigen landgoed in de herfst, asperges in de lente uit het vlakbij gelegen Raalte en zalm en forel van de visrokerij in Marle. Alles op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin. Puur natuur op je bord, zonder geknutsel, daar houdt chef-kok Berry Thüss van. Niet voor niets ontving ons restaurant een BiB Gourmand van Michelin, een onderscheiding voor culinair genieten; een hoge kwaliteit eten voor een betaalbare prijs. Ook onze hotelgasten die een arrangement boeken, mogen gewoon lekker van de kaart kiezen. Het dineren serveren wij tussen 17.30 en 21.00 uur.

Zo lang de maatregelen gelden dat wij geen gasten in ons restaurant mogen bedienen voeren wij niet de menukaart zoals hieronder staat omschreven.

BEKIJK DE DINERKAART

 

     

EET
SMAKELIJK

Allergieën? Laat het ons vooraf weten! Wij passen, waar mogelijk, de gerechten aan.

PROOST

WIJNEN

Voor de wijnliefhebbers schenkt onze sommelier bijpassende wijnen bij de geserveerde gerechten. Klassieke wijnen van bekende wijnhuizen, maar ook verrassende wijnen van nog onbekende wijnhuizen of wijngebieden.

 

ONLINE TAFEL RESERVEREN

Op dit moment is ons hotel-restaurant gesloten volgens de maatregels voor het covid-19 virus.
Het is dan ook niet mogelijk om op dit moment te reserveren voor de lunch, high tea of diner.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.
Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, hoest in uw elleboog en blijf thuis bij verkoudheid of griep klachten.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2