HEERLIJKE
HIGH TEA

Geniet van een uitgebreide High Tea of High Wine op een van de mooiste plekken in Twente! Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is in 1929 geopend als theehuis in Engelse landschapsstijl. Jaren later werd het theehuis verbouwd tot hotel-restaurant De Uitkijk, maar nog altijd komen er jaarlijks vele gasten die genieten van een uitgebreide High Tea die wij traditioneel serveren, zoals de Engelsen het destijds bedacht hebben.

HIGH TEA RESERVEREN

 

HIGH TEA
GERECHTEN

Onze afternoon – High Tea bestaat uit een bouillon en twee verschillende warme hartige gerechtjes, verse broodjes, scones met marmelade en clotted cream, en diverse zoetigheden zoals taartjes, macarons en muffins. De gerechten worden van hartig naar zoet geserveerd zoals de Engelse traditie en de scones worden bij uiteraard versgebakken en warm geserveerd! De High Tea kunt u reserveren tussen 12.30 uur en 15.00 uur, minimaal 1 dag van te voren.

High Tea prijs: € 24,50 per persoon
Kinder High Tea: € 14,00 per kind

High Tea inhoud

WELKE THEE
BIJ WELK GERECHT

De thee maakt de high tea! Uiteraard gebruiken wij losse thee. Groene thee en Oolong thee gaan goed samen met sandwiches. Ceylon is de ideale thee voor een high tea en vormt een mooie combinatie met de traditionele scones. Bij de zoete gerechten kan je kiezen voor theeën met meer uitgesproken smaken, zoals Earl Grey, jasmijn en munt. Deze theesoorten smaken ook heerlijk met (pure) chocolade.

 

HIGH TEA OF
HIGH WINE!

Bij Landgoed de Uitkijk maken we van elke high tea of high wine een feest! Het past bij iedere gelegenheid; een verjaardag, een vrijgezellenfeestje of een babyshower. Wil je de High Tea extra feestelijk maken? Begin dan met een glas bubbels. Wil je meer hartige gerechten? Kies dan voor een High Wine. Bij een high wine wordt de thee vervangen door wijn en zijn de hapjes hartig. De high wine wordt rond borreltijd gehouden. Met wat glazen wijn en lekkere hapjes is de basis gelegd voor een gezellige avond!

High WINE inhoud

HIGH WINE RESERVEREN

ONLINE TAFEL RESERVEREN

Wilt u een tafel reserveren voor een lunch, high tea, high wine of diner? U kunt eenvoudig online een tafel bij ons reserveren en krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. Heeft u specifieke (dieet)wensen dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Komt u met een gezelschap vanaf 10 personen, dan maken wij graag een (keuze) menu, afgestemd op uw wensen.

Reserveren is mogelijk op de volgende tijden:
Lunch:             12.00 – 16.00 uur
High Tea:        12.30 – 15.00 uur
High Wine:    16.00 – 21.00 uur
Diner:              17.30 – 21.00 uur

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2