HEERLIJKE
HIGH TEA

Geniet van een uitgebreide High Tea op een van de mooiste plekken in Twente! Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is in 1929 geopend als theehuis in Engelse landschapsstijl. Jaren later werd het theehuis verbouwd tot hotel-restaurant De Uitkijk, maar nog altijd komen er jaarlijks vele gasten die genieten van een uitgebreide High Tea die wij traditioneel serveren, zoals de Engelsen het destijds bedacht hebben.

High tea reserveren kan rechtsonder bij de pop-up.

 

HIGH TEA
GERECHTEN

Onze afternoon – High Tea bestaat uit verschillende warme en koude hartige gerechtjes, scones met jam en clotted cream, en diverse zoetigheden zoals taartjes en macarons. De gerechten worden van hartig naar zoet geserveerd zoals de Engelse traditie en de scones worden bij uiteraard versgebakken en warm geserveerd! De High Tea kunt u reserveren tussen 14.00 uur en 15.00 uur, minimaal 1 dag van te voren.

High Tea prijs: € 29,50 per persoon
Kinder High Tea: € 22,00 per kind

High Tea inhoud

WELKE THEE
BIJ WELK GERECHT

De thee maakt de high tea! Uiteraard gebruiken wij losse thee. Groene thee en Oolong thee gaan goed samen met sandwiches. Ceylon is de ideale thee voor een high tea en vormt een mooie combinatie met de traditionele scones. Bij de zoete gerechten kan je kiezen voor theeën met meer uitgesproken smaken, zoals Earl Grey, jasmijn en munt. Deze theesoorten smaken ook heerlijk met (pure) chocolade.

 

ONLINE TAFEL RESERVEREN

Wilt u een tafel reserveren voor een lunch, diner of high tea? U kunt via de pop-up “reserveren” die rechtsonder wordt weergegeven eenvoudig online een tafel bij ons reserveren en krijgt hiervan een bevestiging per mail toegestuurd. Heeft u specifieke (dieet)wensen dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Tijden dat u aan tafel kunt:
Lunch: tussen 12:00-15:15  uur
High Tea: tussen 14:00-15:00 uur
Diner: tussen 17:30 uur – 20:30 uur

Wandelaars, fietsers, koffiedrinkers en borrelaars zijn welkom op ons terras of in de woonkamer als er een plekje beschikbaar is.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2