WIJ ROEPEN ALTIJD
HET VERVEELT HIER NOOIT

Alle seizoenen hebben hun eigen charme en die stralen zij uit op ons Landgoed. In het hotel vermaakt u zich uitstekend. Volop inspiratie voor uw verblijf vindt u verderop. Naast de bosrijke omgeving van Hellendoorn is er op korte afstand van het hotel van alles te beleven. Zo ligt het Avonturenpark op maar 500 meter afstand en kunt de drukte opzoeken in Nijverdal (5 minuten per auto), Zwolle (30 minuten rijden) of Almelo (15 minuten).

Landgoed de Uitkijk ligt midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug, pal aan het Pieterpad. En wel het mooiste gedeelte van het Pieterpad. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook in vele wandelgidsen, weblogs en door onze gasten wordt de etappe tussen Ommen – Hellendoorn en Hellendoorn – Nijverdal  omschreven als een afwisselend, schitterend en uniek landschap. Vanuit Landgoed de Uitkijk kunt u het Pieterpad traject lopen naar Ommen of naar Holten.

Daarnaast is Landgoed de Uitkijk een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het prachtige Overijssel. Hellendoorn ligt in het midden van de provincie Overijssel, precies op de grens tussen Salland en Twente. Alle bijzondere en prachtige plekjes zijn daarmee op steenworp afstand te vinden. Bezoek tijdens uw verblijf aan Landgoed de Uitkijk bijvoorbeeld één van de interessante culturele, educatieve, natuurlijke en sportieve activiteiten in de omgeving:

De medewerkers van Landgoed De Uitkijk informeren u graag over de bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving Hellendoorn. Bij de receptie van het hotel zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar.

Klik hier voor diverse wandel- en fietsroutes.

SALLANDSE HEUVELRUG

Bergen vol natuur en avontuur
Nederland is zo vlak nog niet. Dat merk je goed als je op de fiets of mountainbike stapt vanaf Landgoed de Uitkijk. Dwars door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug heb je pittige klimmetjes voor de boeg. Je beloning bestaat uit prachtige uitzichten over dit unieke landschap, waar de korhoender zich thuis voelt en je zomaar een ree kunt tegenkomen.

Mountainbikers

Voor mountainbikers is dit gebied weergaloos. De 18 kilometer lange “paarse” mountainbike track die langs het hotel loopt, is een echte technische route die je fietshart sneller doet kloppen. Wil je meer kilometers in de benen? Fiets dan ook de aangrenzende 30 km “blauwe” MTB-route. Landgoed de Uitkijk heeft een afgesloten fietsenstalling met afspoelplaats.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2