Wildavond

Laden Evenementen

zaterdag 26 oktober 2019 van 18:00 tot 22:30

Landgoed De Uitkijk organiseert op zaterdag 26 oktober een speciale wildavond voor alle wild en natuurliefhebbers. Half oktober start traditioneel het wildseizoen, één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Het bos biedt volop ingrediënten zoals paddenstoelen, kastanjes en bessen. Dit is voor wildliefhebbers hét moment om bij Landgoed De Uitkijk te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen!

De wildavond is vol, er zijn geen tafels meer beschikbaar.

 

 

Programma

De ontvangst vindt buiten plaats met een aperitief en amuse. Daarna volgt er een wandeling naar de diepe zandkuil met fakkels. Luister in het bos naar het spannende verhaal van de Sagenverteller. Bij de zandkuil krijgt u een voorgerecht en soepje. Het tussengerecht en het hoofdgerecht serveren we in het restaurant. Bij het diner kunt u genieten van bijpassende wijnen. Mineraalwater is inbegrepen. Na het diner sluiten we de wildavond af met koffie of thee en bonbons.

Prijzen & tijden

€   85,00 p.p. incl. wijnarrangement, mineraalwater, koffie en thee met bonbons.
€ 145,00 p.p. incl. overnachting in een charme kamer met Sallands ontbijtbuffet.

Aanvang: 18:00 – Start programma 18:30

Taxiservice

Wilt u beiden genieten van een goed glas wijn maar niet overnachten? Boek dan onze taxiservice voor € 50,-
Wij halen en brengen u thuis binnen een straal van 10 km rondom Hellendoorn.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2