Laden Evenementen

vrijdag 27 oktober 2023 van 18:00 tot 22:30

Half oktober start traditioneel het wildseizoen, één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Het bos biedt volop ingrediënten zoals paddenstoelen, kastanjes en bessen. Dit is voor wildliefhebbers hét moment om bij Landgoed De Uitkijk te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen!
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober organiseren wij onze jaarlijkse wildavond(en)!

Tijdens de Wildavond zal er passend entertainment zijn, op een later moment wordt hier het programma bekend gemaakt.
Is het goed weer, dan zullen wij de eerste gerechtjes buiten in het bos serveren. Trek dus een warme jas aan en stevige schoenen. De warme gerechten serveren wij in ons restaurant.

Reserveren voor de wildavond kan rechts onderaan bij de pop-up ‘reserveren’. U dient hiervoor 27 of 28 oktober, 18.00 uur te selecteren.

Ter zijne tijd zal het programma en menu bekend gemaakt worden. 

Programma 

Wij verwelkomen u buiten bij Landgoed de Uitkijk met een aperitief en amuse. Is het goed weer, dan volgt er een wandeling door het bos naar de zandkuil met fakkels. Bij de zandkuil krijgt u het voorgerecht en een glas wijn geserveerd. Het tussengerecht, hoofdgerecht en dessert serveren wij in het restaurant. Bij het diner kunt u genieten van mooie bijpassende wijnen die onze sommelier heeft geselecteerd.

Wildmenu

Amuse bij ontvangst en aansluitend 4 gangen wild diner.

Prijzen & tijden

€   95,00 p.p. incl. aperitief, tafelwater en entertainment. (exclusief wijnen en overige dranken)
Aanvang: 18:00 – Start programma 18:30

Taxiservice

Wilt u beiden genieten van een goed glas wijn maar niet overnachten? Boek dan onze taxiservice voor € 50,-
Wij halen en brengen u thuis binnen een straal van 10 km rondom Hellendoorn.

Hotelovernachting

Het is mogelijk bij ons te overnachten voor een gereduceerd tarief.
Wanneer u deelneemt aan de wildavond berekenen wij een prijs van € 165,- per persoon. U neemt dan deel aan de wildavond, kunt overnachten in een (charme)hotelkamer en de volgende dag uitgebreid ontbijten. (prijs gebaseerd op 2 persoons gebruik van de hotelkamer, excl. verblijfsbelasting).
Een hotelkamer voor tijdens de wildavond is alleen te reserveren bij de receptie, u kunt hiervoor contact opnemen per mail (info@landgoeddeuitkijk.nl) of telefonisch ( 0548-654 117)

 

Annuleert u zelf binnen een week voor aanvang van het event uw reservering dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten door te belasten
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2