Rododendron rit voor minder validen bij HERBERG DE PAS

Jaarlijks is het vanaf half mei een kleurenpracht op de Sprengenberg als de rododendrons volop in bloei staan. Voor velen een moment om er op uit te trekken en een wandeling te maken in dit natuurgebied.

We willen ook de minder mobiele mensen graag laten genieten van deze natuurpracht. Herberg de Pas organiseert samen met Natuurmonumenten op woensdag 25 mei 2022 om 10.00 uur een speciale rododendron rit voor minder validen.

Met een speciale paardentram maken we een rit door het bos en langs de heide. Een rolstoel mee? Geen probleem. Geef dit bij de reservering even aan. De rit gaat langs de schaapskooi, de bloeiende rododendrons en de Palthe toren. Wie in de gelegenheid is kan even uitstappen om de tuinen van Huis Bergh te bewonderen. De boswachters vertellen onderweg over het ontstaan van de Sprengenberg en het behoudt van dit unieke natuurgebied.

Kaarten kosten € 17,50 per persoon en zijn inclusief de rit met paardentram, gids en koffie of thee met lekkernij bij ontvangst. Reserveer uw kaart via Herberg de Pas tel: 0548-852038. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.