TROUWLOCATIE VAN HET JAAR 2019

POPULAIRSTE OVERIJSSELSE TROUWLOCATIES IN 2019

Landgoed de Uitkijk is 3de geworden in de provincie Overijssel als trouwlocatie van het jaar!

Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats.

Toptrouwlocaties brengt ook elk jaar het Nationaal Trouwonderzoek op de markt, wat de wensen en eisen van bruidsparen in kaart brengt en waardevolle inzichten en leuke weetjes biedt over de trouwmarkt.

TOPTROUWLOCATIES

Neem bij vragen contact op met:
Ester van der Veen I Brand Manager
T. 020 398 1580
E. estervanderveen@toptrouwlocaties.nl