Midzomer diner in de wijngaard

Laden Evenementen

woensdag 17 juni 2020 van 18:00 tot 21:30

Op woensdag 17 juni organiseert Landgoed De Uitkijk in samenwerking met de Wijnmakers een midzomer BiB Gourmand diner. Schuif aan de lange tafels die midden in de wijngaard in staan en geniet van een uitgebreid 4 gangen diner. Uiteraard schenken de Wijnmakers hun mooiste en bijpassende wijnen.

Reserveer nu alvast uw stoel voor dit unieke midzomerdiner! Er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Prijs € 55,- per persoon inclusief een glas bubbels, rondleiding door de wijngaard en 4-gangen diner met koffie/thee na het diner.
Wijnarrangement 4 glazen voor € 24,- . Overige dranken op nacalculatie.

Locatie: Kloosterhoeksweg 15 in Wierden
Aanvang: 18.00 uur

Reserveer nu uw stoel via: info@landgoeddeuitkijk.nl

De Wijnmakers

Als een god in Frankrijk maar dan op Rectumse bodem. Dat gevoel krijg je een beetje wanneer je de wijngaard van de Wijnmakers betreedt. Tegen de rand van het aangrenzende weiland staan twee grote Tentipi’s. Smaakvol ingericht als pop-up restaurant met uitzicht op de ontluikende wijnstokken. Een idyllisch plaatje zo midden het boerenlandschap. Terwijl de natuur haar gang gaat, het enige geluid van vogels en een knappend houtvuurtje hoorbaar is, zijn de horecamannen Jeroen Ziel, Robert Spenkelink en Rob Kleinsman zich aan het voorbereiden op het diner. Oftewel de presentatie van de eerste wijnen naast een verfijnd vier-gangen menu. Klaargemaakt in de pop-up keuken achterin en buiten de tent.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2