Culi Kuiertocht

Laden Evenementen

zondag 22 maart 2020 van 12:00 tot 15:00

Op zondag 22 maart organiseert Landgoed de Uitkijk een Culi Kuiertocht. Een gezellig dagje uit met het hele gezin.
De uitgezette wandeltocht door het Hellendoornse bos is circa 3 kilometer. Onderweg komen jullie 3 verschillende foodstands tegen, waar lekkere gerechtjes worden bereid.
De kinderen kunnen onderweg een bos bingo spelen.
Het Zunnewendefestival verzorgt een Nedersaksisch live optreden midden in het bos. Vint-iets zorgt voor bijpassende aankleding.

Trek goede wandelschoenen aan, neem een pen op zak en ga er op uit!

Opgeven is gewenst en kan via info@landgoeddeuitkijk.nl of 0548-654117
Je kunt starten tussen 12.00 uur en 15.00 uur.
Deze middag bedraagt € 17,50 voor volwassenen.
Kinderen van 2 t/m 12 jaar betalen €10,00 per kind.

Is het onverhoopt slecht weer dan kan het zijn dat het evenement verplaatst wordt.

Naast lekker eten en drinken krijg je tijdens de tocht ook een muzikaal optreden, een voorproefje van het Zunnewendefestival 2020. Het muziek- en vertelfestival staat dit jaar geheel in het teken van het Nedersaksisch. Op één van de kampvuurplekken zal Bert Jansen optreden. Bert is bekend van verschillende formaties en heeft inmiddels een mooi repertoire “dialect-leedties”. Hij geeft alvast een voorproefje op een prachtige locatie ergens in de tocht. Vint-iets zorgt voor fijne zitplekken, dus onderbreek je gekuier en kom zitten, uitrusten, luisteren en genieten!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2